VÁLLALKOZÁSUNK

Segítünk olyan ötletek és álmok megvalósításában, amelyek erős növekedési potenciállal bírnak, és nemcsak a befektetők, hanem a társadalom egésze számára is előnyökkel járnak.

Technológia

Ma már el sem tudjuk képzelni, hogy milyen fenomenális újítások voltak olyan egyszerű technológiák, mint a kés, a kovakő vagy a közönséges eke. Az első eszközök, amelyeket egy okos ember talált ki egyszerű lakóhelyén, kiemelkedő hatással bírtak egész civilizációnk történetére.

És az sem kivétel, hogy a a tehetséges emberek fejében megjelenő mai úttörő technológiák is sokszor valahol egy szerény irodában vagy bérelt garázsban születnek. A GFF Csoport küldetése, hogy felismerje ezeket a rendkívüli technológiai megoldásokat, és áthelyezze az értéküket a globális üzleti világba.

Mezőgazdaság

A mai mezőgazdaság számos új kérdést vet fel az emberiség számára. És a GFF csoport nagyon vágyik arra, hogy megtalálja a helyes válaszokat ezekre a kérdésekre. Ezért fektetjük tudásunk és tapasztalataink jelentős részét a termőföld, a növények vagy az állattenyésztés újszerű megközelítéseibe.

Célunk nem csupán az alapvető emberi szükségletek kielégítése. Elsősorban olyan projekteket keresünk, amelyek az életet annak teljes összetettségében tiszteletben tartják. A feladatunk fáradhatatlanul dolgozni annak érdekében, hogy a jövő generációi is az általunk ismert csodálatos természeti környezetben élhessenek.

Innováció

A leleményes újítások képesek az emberi élet számos területét egyszerre fejleszteni. Egy-egy fejlesztés kiemelkedően pozitív hatást fejthet ki a társadalomra és az egész bolygó környezetére. Ugyanakkor a terjeszkedését gyakran "puszta apróságok" - tökéletlen marketing, rossz kapcsolattartás vagy elégtelen pénzügyi háttér - akadályozzák.

Erősségének köszönhetően a GFF Csoport segít könnyedén felülemelkedni mindezeken az akadályokon. Örömmel követjük figyelemmel, ahogy a leleményes innovációk a jelenre és a távoli jövőre pozitívan kiható csúcstermékekké és szolgáltatásokká alakulnak át. Hisszük, hogy más emberekkel és cégekkel együtt a világot jobb hellyé tevő tartós értékeket hozunk létre.

Ingatlanfejlesztés

Az építészet ősidők óta többnyire használati értéket képvisel. Olyan tereket hoz létre, amelyben a legtöbben életünk nagy részét töltjük el - akár a családdal, akár a munkahelyeinken vagy a szabadidőnkben. Napjaink ingatlanfejlesztésének mind fontosabb paramétere az alacsony energiaigény, vagy akár a teljes önellátó képesség.

A GFF-nél úgy gondoljuk, hogy ezek az új paramétereknek kivételesen hasznosak mindannyiunk számára. Óriási lehetőségeket látunk a természetes és újrahasznosítható anyagokat, környezetbarát technológiákat, valamint nem hagyományos építészeti megoldásokat alkalmazó épületekben.

Szolgáltatások

A modern szolgáltatási szektor a GFF-csoport egyik elsődleges célja. A hatékony szolgáltatások ugyanis szilárd alapot teremtenek a többi befektetési szegmensünk számára, esetenként forradalmasítva a fejlődésüket és biztosítva az exponenciális növekedésüket.

Ezenkívül az ilyen szolgáltatások az egész vállalkozás számára előnyösek. A rendkívüli tudással rendelkező tehetséges embereknek köszönhetően olyan szolgáltatásokat fejlesztünk, amelyek a világ minden pontjára kiterjednek. Nem korlátoz minket sem tér, sem idő. Stabil kapcsolatainknak köszönhetően az európai környezetben működő dolgokat más kontinensekre is át tudjuk vinni.

SZÁMOK

EREDMÉNYEINK

Az értelmes tartalmú konkrét eredmények a legértékesebbek számunkra. Számos projektet fejeztünk be sikeresen, aminek köszönhetően bővül a pozitív jövőképünk.

74

mil. EUR

vállalataink teljes vagyona

200

ALKALMAZOTTAK

a GFF befektetési csoportban

16

Árbevétel mil. EUR